Elektrische vloerverwarming op houten vloer

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo, ik heb een houten schuur. Op de (triplex) vloer wil ik een elektrische vloerverwarming plaatsen om de bodem kurkdroog en warm te houden. (Ivm 't houden van vogels)

Over die vloerverwarming wil ik dan weer een triplex vloer plaatsen. Mijn vraag is: is dit mogelijk? Of loop ik 't risico dat m'n vloer/schuur de fik in gaat. Alvast bedankt voor 't antwoorden.

Groeten Dennis
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Dennis, een vloerverwarming, ook een elektrische is gemaakt om een tegelvloer (met name in badkamers) te verwarmen. De constructie die jij in gedachten hebt lijkt me niet erg zinnig, temeer daar die bovenste laag triplex de warmte isoleert, en het triplex zal gaan scheuren/kromtrekken vanwege de warmte verschillen.

Of er brandgevaar is kan ik niet beoordelen, wel dat er een flinke hoeveelheid energie verstookt wordt naat de grond toe. Nou heb ik totaal geen verstand van vogels houden, maar wellicht willen die vogels helemaal niet van die warme voeten... Ik denk dat je het veel meer moet zoeken in grondig isoleren van die ondergrond.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Dennis, ik heb even wat links opgezocht van sites/forums over vogels. Wellicht kun je daar beter je situatie uitleggen en vragen wat de beste oplossing is voor de vogels die jij hebt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Beste Dennis, Kom eens langs op mijn website met alle info over het houden en kweken van cultuurvogels. Er is een aktief forum en chat, wellicht dat je hier al veel info kunt vinden. Groeten, Eric

website helaas offline mod
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu