Elektrische schema

serge40

  • #1
goedenavond heeft er iemand het elektrisch schema 380V van DSP5 dishwasher diamond catering program met etol doseertechnik DUR1
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Bedoel je dit apparaat? Lamber DSP5 Pass Through Dishwasher.
Kan me eigenlijk niet voorstellen dat er hier iemand is, die het schema daarvan in zijn bezit heeft.
Fabrikanten zijn toch al zo zuinig met het verstrekken van schema's en een fabrikant van zo'n prof. machine vast al helemaal!

Maar misschien kun je om te beginnen een foto van het apparaat plaatsen en omschrijven wat het probleem ermee is? Wie weet is er toch iemand die er bekend mee is, of is het vaker voorkomend probleem. :wink:
 

serge40

  • #3
ik heb het toestel gekocht maar ik denk dat de mensen het geprobeerd hebben om op 220V aan te sluiten
 
Laatst bewerkt:

serge40

  • #4
er staan foto's er op voor van 380V naar 220V te schakelen
ik heb 380V en wil het terug omschakelen
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Bedoel je dat mensen het geprobeerd hebben om het apparaat op 3 fase 230 V aan te sluiten? Dus 230 V tussen de fasen (wat neerkomt op 3 x 132V in ster, komt bij mijn weten in Nederland nergens meer voor (of misschien ergens in een wijk in Rotterdam?). En in België schijnt het ook voor te komen.

Of bedoel je dat het apparaat omgebouwd is om op 230 V enkelfasig te werken? Dus met een condensator bij de motor, Steinmetzschakeling.

Ik denk dat je in dit geval heel specifiek zult moeten zijn in de omschrijving van het probleem en het liefst door plaatsing van foto's verduidelijken.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu