Egaliseren van toilet vloer

Eazy4me

 • #1
Hi,

Ik ben bezig met mijn toilet en heb isolatieplaten erin gezet tbv vloerverwarming. Morgen ga ik de electrische vloerverwarming leggen. Dit zijn matten die ik hierover uitrol. Daarna ga ik de boel egaliseren met egalisatiemortel en daarover tegelen. Nu is mijn vraag: Sommige van deze kieren mogen best vollopen met egalisatie mortel, maar bijvoorbeeld mijn afgetimmerde toiletreservoir niet lijkt mij. En ook dat gootje in de vloer niet. hoe kan ik er nu voor zorgen dat de egalisatie mortel niet overal tussen kruipt?

4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Waarom heb je eigenlijk die platen aangebracht op de vlakke vloer?
  Nu kom je alleen maar een stuk hoger uit bij de dorpel.
  En vloerverwarming op zo een kleine oppervlakte heeft weinig nut, en zal de ruimte niet voelbaar verwarmen.
   

  Eazy4me

  • #3
  Dat zijn isolatieplaten van 2cm. zodat de vloerverwarming zijn warmte minder snel verliest en ook sneller kan opwarmen. Het toilet is echt heel koud in de winter. De vloerverwarming zal allerminst een verschil maken. Ik ga een drempel over de huidige drempel plaatsen. Mijn woonkamervloer licht nu al 2cm hoger dan toilet dus dat maakt weinig uit lijkt mij.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu