Douchedeur naast raam

RTJK

  • #1
Hi, ik heb een douche met drie betegelde muren en een douchegordijn. Nu wil ik dit douchegordijn vervangen voor een douchedeur. In één muur zit echter een kiepraam gedeeltelijk in de weg. Een deel van dit raam zit zeg maar in de douchruimte. Gelukkig zit het raam zelf vrij diep in de muur en het komt bij het openen niet voorbij de tegels, het steekt dus niet uit. Ik wil nu het deel van het raam dat in de doucheruimte zit dichtmaken, oftewel er iets voor plaatsen, zodat ik een douchdeur kan plaatsen. Hoe zou ik dit het beste kunnen doen? Zou plexiglas een optie zijn? En zo ja, hoe zou ik dit het beste kunnen monteren / waterdicht maken?

Dank,
Ruud
 

Fiesiekus

  • #2
Ik weet niet wat voor uitvoering die deur is, maar beter denk ik gewoon het raam te laten voor wat het is een een evt. deurstijlen voor het raam te laten lopen.

Daglicht via 'n raam is nooit weg!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Graag een tekening of foto.
 

RTJK

  • #4
Bij deze twee foto's. Een douchdeur komt één a twee tegels hoger dan het raam.


 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Het gaat maar een smal strookje, dat zou u met plexiglas dicht kunnen maken, het plexiglas in de nis tussen de tegels, vastmaken met blanke siliconenkit, het is dan gelijk waterdicht.
 

Maris

  • #6
U zou eens met************** uit Breda contact kunnen opnemen. Ik heb hier ongeveer een maand geleden een douchedeur gekocht. Precies op maat. Bij ons was het ook passen en meten en samen met de mensen van ********** is dit toch uitgekomen..


Reclame maken is hier niet toegestaan, mod.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu