Doorspoelknop wc reservoir eraf

Elsa1985

  • #1
Goedendag,

Voorop gesteld is mijn vraag knullig van aard, ik heb totaal geen verstand van wc-reservoirs!
Het betreft zo'n oud zichtbaar wc -reservoir waar er in de spoelknop een rondje zit die omhoog komt bij het doorspoelen. Bij het indrukken van het rondje stopt de wc met spoelen. Echter kwam het rondje bij mij niet omhoog dus heb de kap van het reservoir gehaald en de knop met rondje zijn er mee afgekomen. Aan de binnenkant (de kant die in het reservoir komt) van het rondje zit een staafje met een haakje eraan. Deze zit er echter niet aan vast, deze valt er makkelijk uit. Nu is mijn vraag waar het haakje op moet rusten of aan moet haken? Ik kom er niet uit! :oops:

Bij voorbaat bedankt!

Elsa
 

Elsa1985

  • #2
Het is al gelukt, bedankt.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
:prima:

dat is snel gelukt

Succes
 

Elsa1985

  • #4
Haha nee dat was helemaal niet snel gelukt, in tegendeel! Er heeft alleen weinig tijd gezeten tussen mijn vraag hier en het lukken :) Het heeft echt veel te lang geduurd voor zoiets simpels.
Tot overmaat van ramp viel het voorgenoemde pinnetje door een domme fout van mij ergens waardoor ik de hele stortbak eraf moest halen en moest omkeren, toen wilde de bak niet meer terug zonder te lekken aan de onderkant :lol: Was dat verholpen bleef het water heel langzaam de pot in stromen terwijl er niet doorgespoeld werd. Uiteindelijk is alles verholpen (ben een beetje trots!) :D
 

Techno tim

  • #5
Zo ontstaat er de handige klusser, van je fouten leer je het meest.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu