Door betonnen vloer boren om afvoer wc 10 cm te verplaatsen

Gijs1111111

 • #1
De pvc afvoerbuis van de wc op begane grond zit 20 cm van de wand maar we willen het naar 10 cm verplaatsen . Wel moet er dan geboord door die betonnen vloer. Is dat een beetje te doen met een boor is mijn vraag.


Tevens of er over de vloer tegels getegeld kan worden ondanks er een paar oude tegels weg zijn. Moet dat opgevuld met tegellijm waar de oude tegels zaten is mijn vraag.

Bedankt voor uw antwoord
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Als het op de begane grond is, kun je ook de betonvloer wat weghakken, met een hakhamer.
  Naderhand kun je dan het gat weer vlak aanvullen met beton.

  Over de oude vloertegels kun je gewoon over heen lijmen, nadat deze eerst goed onvet zijn, en voorgestreken met een tegel voorstijk.
   

  Xr8

  • #3
  Afhankelijk van wat voor vloer het is. Soms heb je maar een dunne vloer. Heb je echter met kanaalplaat vloeren te maken en je zit ongunstig dan zal het niet meevallen.

  In dat geval kun je het beste een diamantboor bedrijf inschakelen. Kost rond de 100 euro en je hebt alles in orde. Vaak hebben zij het vrij snel klaar. Zelf ben je waarschijnlijk een dag en een boormachine achterop.

  Succes.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu