Beste mensen,
Graag wil ik weten of de dikte van een granieten werkblad van belang is. Wij hebben een offerte gekregen voor een blad van 3cm. dik maar iemand tipte ons dat dat makkelijk 2 cm. kan zijn, ook i.v.m. de kosten. Ik heb geen idee of dit iets uitmaakt.....
Verder nog een vraaje over wokbranders: wij hebben een ***** gaskookplaat 90 cm. op het oog met aan de linkervoorzijde een wokbranders. Ondanks dat ik regelmatig oosters kook en ook roerbak heb ik niet per sé een wokbrander nodig. Een wokbrander is toch wat groter en daarom dachten wij aan een zespitter van ***** (met kookkeur keurmerk dus volgens mij met thermo-beveiliging A+ branders etc.) máár is dat handig, is het net zo solide als een *****...? Gebruik je überhaupt wel zes pitten tegelijk? Ok ok wij hebben een groot gezin met 4 kinderen, maar toch... ik weet het niet hoor.
Wil iemand s.v.p. reageren?
Ontzettend bedankt!
Amash
Merken verwijderd. Siteadmin.
Graag wil ik weten of de dikte van een granieten werkblad van belang is. Wij hebben een offerte gekregen voor een blad van 3cm. dik maar iemand tipte ons dat dat makkelijk 2 cm. kan zijn, ook i.v.m. de kosten. Ik heb geen idee of dit iets uitmaakt.....
Verder nog een vraaje over wokbranders: wij hebben een ***** gaskookplaat 90 cm. op het oog met aan de linkervoorzijde een wokbranders. Ondanks dat ik regelmatig oosters kook en ook roerbak heb ik niet per sé een wokbrander nodig. Een wokbrander is toch wat groter en daarom dachten wij aan een zespitter van ***** (met kookkeur keurmerk dus volgens mij met thermo-beveiliging A+ branders etc.) máár is dat handig, is het net zo solide als een *****...? Gebruik je überhaupt wel zes pitten tegelijk? Ok ok wij hebben een groot gezin met 4 kinderen, maar toch... ik weet het niet hoor.
Wil iemand s.v.p. reageren?
Ontzettend bedankt!
Amash
Merken verwijderd. Siteadmin.