Deuropening dichtmaken - Hoe lang mee bezig?

Gipster

  • #1
Ik heb een algemene vraag : Ik heb vandaag iemand langs gehad over het dichtmetselen/lijmen van een paar deuropeningen met kalkzandsteen bouwblokken.

Dit zou een ervaren metselaar zijn, maar ik schrok nogal van de tijd die hij opgaf bezig te zijn per deuropening. (Uitsluitend dichtmaken, niet stuucken..) Ook schrok ik een beetje van zijn (contante) uurprijs, zeker voor iemand die gelijk volgende week kon beginnen, dus blijkbaar niet zo druk was..

Nu vraag ik me af, hoe lang doet een ervaren metselaar er over om een deuropening dicht te maken (slopen van kozijnen etc. zou ik zelf allemaal al moeten doen) en wat is een redelijke contante uurprijs?

(Ter onderbouwing : ik had een aantal andere werklui over de vloer, en die moesten heel hard lachen om zijn urenindicatie, en zeiden dat ik in de maling werd genomen, dus blijkbaar was mijn gevoel al niet verkeerd..)

Heren metselaars, roept u maar, ik ben benieuwd! :)
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #2
Ik heb hier een ervaren metselaar voor wie ik de stenen en specie al klaar had staan een deuropening dicht zien metselen met kalkzandstenen in een 20 a 30 minuten geloof ik. Veel langer in ieder geval niet.

Prijzen doen we hier niet aan, eigenlijk is dit sowieso al geen klusvraag.
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #3
Als niet metselaar roep ik, dit soort vragen kun je hoort niet stellen!
 

Ijssel87

  • #4
Ja dat is handig dat een metselaar zijn prijzen op internet gooit....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu