Deur op maat plus beslag

Arianne

  • #1
Bij mijn zelf gerealiseerde uitbouw een paar jaar geleden heb ik bij een bedrijf deuren en kozijnen besteld en zelf het sluitwerk gekocht en geplaatst. Nu, paar jaar later heb ik ook mijn oude garagedeur eruit gehaald en in dezelfde stijl als de uitbouw bij hetzelfde bedrijf hiervoor kozijn met deur op maat laten maken. Bij levering zat hier heel lelijk sluitwerk op (deurkruk plus cylinderslot met schild). Ik heb dit eraf gehaald Want wil er hetzelfde sluitwerk op als de rest. Nu blijken er, na het verwijderen van het deurschild allemaal gaten te zitten waardoor ik niet zomaar mijn nieuwe beslag kan plaatsen. Het bedrijf reageer niet op mijn herhaaldelijke berichten met foto’s en de vraag hoe dit opgelost kan worden. Weet iemand hie ik dit op kan lossen zodat ik mijn eigen deurkruk met rozetten kan plaatsen zonder zo’n lelijk schild?

Zie foto’s. Eerste foto is van andere deur van de uitbouw zoals ik het wil, tweede foto is wat ik aantref onder het schild van de nieuwe deur.

IMG_3177.jpeg IMG_3176.jpeg
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
Je kan houten proppen maken en die erin lijmen. Daarna op maat afzagen/steken en plamuren en schilderen. Het beste gebruik je dezelfde houtsoort en nerfrichting.
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #3
Of aan de binnenkant tijdelijk afdichten met brede tape en de gaten opvullen met houtrotvuller.
Daarna aan de buitenkant schuren, primer er op en de hele deur opnieuw aflakken.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu