Deur indestit WG 1035T gaat niet meer open

Lesmagnacs

  • #1
Hallo, Na de gedane wasbeurt wil de deur van onze wasmachine niet meer open. Normaal duurt het een aantal minuten en hoor je het relais van de deur waarna je deze open kunt doen. De machine doet netjes zijn programma, pompt het water goed af maar wil de deurvergrendeling niet openen. Wat kan dit zijn, en is er bij de machine een mogelijkheid om de deur op een andere manier handmatig te openen. We hebben nu drie keer het hele programma laten lopen in de hoop dat de deur na het programma open gaat, maar helaas. (de was zal nu wel schoon zijn (-: )
Type Indesit WG 1035 T (helaas op internet geen handleiding van te vinden.)

Alvast heel erg bedankt voor hulp, tips etc.
Cees.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Er is wel een (Engelstalige) handleiding te vinden voor de WG1033TG. Deze is (voor zover mijn informatie strekt) zeer identiek.

Er staat alleen helaas niets in over een mogelijkheid de deur handmatig te openen en dan zal zoiets er ook niet in zitten.

Een mogelijkheid om te proberen de deur open te krijgen staat in deze aanwijzing. Lukt helaas niet altijd zo. :(
 

Lesmagnacs

  • #3
Hallo Kees, bedankt ik ga het lezen en proberen. !!!
 

Lesmagnacs

  • #4
Hallo,
De oorzaak van het niet opengaan is gevonden. Ik heb de machine uit elkaar gehaald zodat met wat kunst en vliegwerk ik de deur van binnenuit kon ontgrendelen. Omdat alles er goed uitzag heb ik de deur gedemonteerd en het bleek dat het asje waar de handel en veer + haakje om draait uit de handel was gelopen, getrild , noem maar op. Hierdoor draaide de sluiting niet ver genoeg om los te komen. Het asje weer terugzet, meteen met wat superlijm vastgezet zodat het niet nog een keer kan gebeuren. Alles werkt weer !!!

Bedankt voor het meedenken !
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Mooi dat het zo opgelost kon worden! :prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu