Cv bijvullen - het juiste aansluitpunt

Evelien8

  • #1
Goedenavond,

Onlangs zijn wij verhuist naar een nieuwbouw appartement met vloerverwarming. We zien dat de CV bijgevuld moet worden, maar weten niet zeker welke aansluiting we moeten gebruiken voor het vullen. We hebben de handleiding geraadpleegd maar die geeft niet aan waar de aansluiting voor het vullen zit. Daarnaast hebben we oude posts op dit forum bekeken en youtube video's bekeken maar vaak zijn die foto's/situaties niet 1 op 1 naast hoe het bij ons er uit ziet te leggen.

Voor een stuk beeldvorming heb ik twee foto's bijgevoegd.

Foto 1: foto van bijna de gehele installatie. Rechtsonder, achter het vat, zit nog een meter die niet zichtbaar is op deze foto
Foto 2: de meter die verstopt zit achter het vat.

In eerste instantie dachten we dat er al een vulslang zat in de buurt van de rode cirkels op foto 1. We hebben de twee rode handvatten open gezet, maar het aantal bar gaat niet omhoog. We denken daardoor dat het dan misschien toch via de aansluiting achter het vat moet (foto 2) met een losse vulslang aangesloten op een kraantje, maar weten dit niet zeker aangezien deze is aangesloten op de vloerverwarmingsbuizen. Daarom dat we hier een bericht posten.

Hopelijk is dit een beetje een helder verhaal en kan iemand ons helpen om het juiste aansluitpunt voor het vullen van de cv aan te duiden.

Alvast vriendelijk bedankt voor het meedenken.

20211116_185603.jpg 20211116_185611.jpg
 

liviu2004

  • #2
Foto 2 rechts boven??
 

Evelien8

  • #3
Daar zit inderdaad ook een aansluiting. Gelijk aan wat je ziet op de foto met de meter. Stom dat ik dat niet goed op de foto heb gezet.

Hierbij een betere foto van achter het vat.

20211116_174817.jpg
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu