Constructiefout onderdorpel kunststof kozijn?

Huisman85

  • #1
Beste klusser,

Onlangs zijn er bij ons openslaande deuren naar de tuin geplaatst. Hiervoor is ook een stuk muur verwijderd. Na plaatsing kwam ik er achter dat ze een geimpregneerde balk als onderdorpel hebben gebruikt maar geen goede waterkeerring hebben aangebracht. M.a.w. het water loopt zo de spouw in. Het lijkt mij dat ze 1 rij baksteen te veel hbben weggehaald en het verschil opgevuld hebben met hout. Ik kan me moeilijk voorstellen dat dit correct is.
Plaatser is overigens al geïnformeerd maar ik wil een second opinion voor het geval ze zich er te makkelijk vanaf maken. Ben bang dat alles er weer uit moet en netjes opgemetseld moet worden... Zie foto's ter illustratie.

Wat denken jullie van deze constuctie?

PXL_20210315_091202037.jpeg PXL_20210315_091156776.jpeg
 

Rola

Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
Die ga je hier niet krijgen, zie de forumregels.
 

Huisman85

  • #3
Oh, die heb ik gelezen. Volgens mij mag ik deze vraag gewoon stellen en mag een specialist zelf weten of hij/zij wil reageren omdat het uitgevoerd werk is. Als je dat niet wil, dan doe je dat niet. Ik zou er in ieder geval erg blij mee zijn.

Mocht ik het mis hebben dan haal het maar weg..
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Klusidee is er alleen voor werk dat u zelf uitvoert, werk van aannemers etc. valt hier niet onder en wordt dus niet beoordeeld.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu