Closetpot voor kleine wc

Theshadow

  • #1
Hoi,

Wij hebben een kleine wc die we aan het verbouwen zijn. De afvoer zit nu in de vloer op een afstand van 26 cm van de muur. Ik ben op zoek naar een wc met een onderuitgang zo ver mogelijk naar voren. Het voordeel hiervan is dan de pot dan zelf meer naar de muur toe gaat. Ik ben al een tijdje aan het zoeken maar kan niks vinden. Hebben jullie misschien ideeën.

Alvast bedankt
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Hieronder staan afbeelding van een duoblok met verschillende types aansluit bochten, de verste die kan komen is 225mm



gewone wc potten hebben een AO uitgang en die komen door jou maat 26cm te ver van de muur af, maar jij zoekt zoals ze vroeger hadden een midden onder pot, maar deze bestaan niet meer.

Een ander alternatief heb je om de afvoer naar achteren te verplaatsen met behulp van een sprong bocht


Deze kan op elke gewenste maat maken en je hebt dan ook meer mogelijk heden met je wc plaatsen in kleine ruimtes
 

Tiho

  • #3
Ik zou er rekening mee houden dat de bril omhoog blijft staan. Als je alles heel erg naar achteren plaatst sta je straks de hele tijd de bril vast te houden.
 

Xr8

  • #4
26cm met een pot AO en een spoelreservoir moet je volgens mij mee weg kunnen komen. Je kunt nog een excentrische sok nemen van 2 of 4 cm. Denk dat je eea met deze standaard artikelen prima kunt oplossen.

Let wel op, bij een duoblok zoals getoond is het geheel een vaste maat. Bij een pot met losse stortbak kun je het liggende deel van de spoelbuis aanpassen. Tevens kun je ten aanzien van de zitting kiezen uit diverse brede/smalle/diepe of ondiepe reservoirs.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu