Buitenmuur overschilderen wat te doen met scheurtjes in de v

Anja E

 • #1
Ik wil graag de buitenmuur overschilderen. Over het algemeen ziet de muur er nog prima uit maar er zitten wat scheurtjes in de oude verf. Onder sommige scheurtjes zit wat lucht en bij andere bijna niet. Nu kan ik dit afsteken zodat het losse verwijdert is en dan de randen van de oude verf wat afvlakken door te schuren? Dan krijg je met nieuwe laag verf erover wel reliëf in de laag wat ik niet zo heel erg vind.
Is al gebeurt een x op paar plekken door de oude eigenaar. Mooier is als de laag egaal glad is dus mijn vraag is of er nog een andere manier is om dit op te lossen? Welke verf is het beste voor deze klus?
Het is een oud huis van 1906 en vertoont ook wat scheuren in het steen. Welke kit is het beste om dit te vullen?(geen foto nog) 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Eerst alle losse delen verwijderen.
  Als die scheurtjes gevuld worden blijft dat niet erg lang goed, er zitten scheurtjes in de onderliggende stenen.
  Met een goede acryl de scheurtjes opvullende kit uitstrijken met een brede verfkwast.
   

  Anja E

  • #3
  Toch maar begonnen met afsteken. Het zijn toch meer slechte delen dan ik dacht. We gaan er maar helemaal voor om de muur te schilderen. Bedankt voor de reactie.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu