Bosch vaatwasser doet het niet goed

Kakatoe65

 • #1
Hallo allemaal,

Ik heb een Bosch vaatwasser (SGU53E05EU/52 FD 8507 000319)
Tot mijn stomme verbazing trok ik vanmiddag de vaatwasser open en ontdekte dat de vaat niet droog was en dat er onderin nog vuil water stond.
Ben op het ogenblik druk bezig met dat soda verhaal en zowaar hij pompt al af ben benieuwt of het ook werkt voor de rest van het programma.
Heb hem onder de aanrecht vandaan getrokken, gekeken of er geen knik in de slang zat, in de machine bij de filters gekeken, losgemaakt enz., en natuurlijk weer dicht gemaakt.
Ben als vrouw zijnde gelukkig niet al te a technisch, en heb via het internet naar info gezocht waarbij ik op dit forum stuite, en de soda toepassing gelijk gebruikt heb (gelukkig had ik het in huis).
Maar nu het volgende, ik kwam tot de ontdekking dat een rubber, wat onderaan de klep zit, waarschijnlijk niet goed zit.
Het zat nogal raar, een gedeelte wat dubbelgeslagen vast zat in de klep en een gedeelte niet, heb daarop geprobeerd het rubber weer in zijn geheel vast te maken aan de klep (dubbelgelsagen zoals het andere gedeelte ook zat), maar nu lekt hij bij de klep :? .
Hoort er een gedeelte niet dubbel te zitten soms??
En als jullie evt. nog meer aanvullende info hebben voor mij voor wat betreft het niet willen afpompen( soda verhaal) is dat van harte welkom.
Alvast bedankt. :D
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Co de Witgoedman

  • #2
  Dat rubber is vervormd geraakt door vetten in de vaat, oa olijfolie.
  Als deze los zit nu, kunt u beter een monteur laten komen daar de gehel deur eruit moet.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu