Bosch vaatwasser: bedoenpaneel 'verdwijnt' onder de strip

Heiloklus

  • #1
Momenteel een inbouw Bosch vaatwasser Supersilence van circa 5 jaar oud. Met bovenop dan een rits met knoppen (eco, fast, 70gr, 60 gr), aan/uit, start etc.
Alleen nu het vreemde: De knoppen rechts 'verdwijnen' onder de afwerk strip. Dus je moet als het ware steeds dieper zijn. Uiteraard niet de bedoeling.

Hoe kan ik dit zelf het beste oplossen?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
"Bosch vaatwasser Supersilence", daar kun je alle kanten mee op, want heel veel (verschillende modellen) vaatwassers van Bosch werden/worden daarmee aangeduid. Het is handiger om de exacte gegevens van het typeplaatje aan te geven: E-Nummer, FD-Nummer. Of plaats even een foto daarvan. Typeplaatje zit vrijwel altijd op de bovenrand van de deur, slecht leesbaar (zaklantaarn helpt bij het bekijken ervan).

En het probleem zal naar mijn idee veel duidelijker worden als je enkele foto's van de situatie plaatst.
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #3
Je bedoeld dat de knoppen door de rvs strip bovenzijde geduwd worden bij indrukken en eronder schieten ? Dan zal er hoogtwaarschijnlijk aan de binnenkant iets gebeurd zijn met de behuizing van de print o.i.d (wellicht los of iets afgebroken, of je rvs strip is los aan het laten of zit niet goed vast.

Verder valt er weinig over te zeggen zonder fotos en typenrs
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu