Bosch afwasmachine display 99 min bij 4 van de 5 wasprogramm

Albertb

 • #1
Ik heb een Bosch afwasmachine. die bij 4 van de 5 wasprogramma's 99 minunten aangeeft. ik heb hier op deze forum een zelfde probleem gevonden bij een ander gebruiker. alleen die heeft een bericht gekregen dat je de afwasmachine moet schoonmaken met soda. ik heb dat gedaan de tijden zijn naderhand wel minder geworden maar tot minimaal 90 en de korste 43 min. en dat was vroeger ongeveer 36 minuten.
kan iemand mij vertellen waar die sensoren zitten zodat ik ze misschien beter schoon kan maken. of hebben jullie nog betere ideeën.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Soms is het noodzakelijk dat de behandeling met soda herhaald moet worden.
   

  Albertb

  • #3
  Ik heb nu meerdere malen soda van het merk merk verwijderd, is niet van belang, mod. gebruikt. soms gaat het de goede kant op met de tijd maar na 1 afwas is het weer 99 min.
  ik heb alles opgevolgd wat jullie mij voorgesteld hadden. maar het werkt niet zoals ik gehoopt had. zijn er nog andere oplossingen? het ligt wel aan het schoonmaken dus.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu