Boorhamer kop reparatie

Cees

  • #1
Hallo heeft iemand een idee hoe de boorhamer kop in elkaar steekt? De kop van mijn (formido) boorhamer is uit elkaar gevallen in de volgende onderdelen: een zwarte rubber ring, een metalen ring, een slappe veer, een oranje plastic kap en een forse kogel (2 keer zo groot als een fietskogel)

Ik neem aan dat de kogel in een van de sleuven van de boor moet vallen en als eerste (ergens in de zijkant vande kop moet) De veer over dekop, dan de oranje kap de metalen ring en de afsluitende rubberen ring. Die het allemaal op zijn plaats moet houden.

Maar zeker weten doe ik dat allemaal niet dus mocht er iemand een technische tekening van dit geheel hebben.... Graag :oops:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Eerst de veer, de smalste zijde richting machine, dan de ring met de uitholling richting machine met de holte bij de sleuf, de kogel, de gladde ring, het kapje, de borgring en dan het rubber.

Succes.
 

Lugosi

  • #3
Heb ik ook al voorgehad, is niet zo moeilijk om terug in mekaar te steken. Helaas begon hij na verloop van tijd steeds meer uit mekaar te vallen, heb hem dan maar terug naar de winkel gebracht.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu