Hey iedereen! Ben hier nieuw en heb al eens zitten googlen maar om alles toch overzichtelijk te houden voor mijn project wil ik een eigen onderwerp plaatsen.
In de zomer wil ik mijn keuken verbouwen, de bestaande keukenkastjes kunnen blijven (enkel nieuwe deurtjes) en het keukenblad wil ik van beton maken. Omdat het een L-vormig blad gaat worden (beide kanten 2 meter lang), wat niet praktisch is met tillen, wil ik het blad ter plekke storten. Onderstaand de volgende vragen:
-Heeft iemand positieve ervaring en tips met een bepaalde samenstelling van beton voor dit project?(gewoon van de bouwmarkt?) Ook vraag ik mij dan af hoe je dit verwerkt en mooi vlakstrijkt :) ik heb een aantal filmpjes gezien dat je tijdens het drogen wat portzand kan strooien en gladstrijken, maar ik ben benieuwd wat jullie bevindingen zijn.
-Hoe dik adviseren jullie om het blad te storten? Op internet zie ik dat er vaak gebruik wordt gemaakt voor een verdiepte opstand aan de randjes waardoor het lijkt dat het blad dikker is, maar hoe dik moet de kern zijn incl. een wapeningsnet.
In de zomer wil ik mijn keuken verbouwen, de bestaande keukenkastjes kunnen blijven (enkel nieuwe deurtjes) en het keukenblad wil ik van beton maken. Omdat het een L-vormig blad gaat worden (beide kanten 2 meter lang), wat niet praktisch is met tillen, wil ik het blad ter plekke storten. Onderstaand de volgende vragen:
-Heeft iemand positieve ervaring en tips met een bepaalde samenstelling van beton voor dit project?(gewoon van de bouwmarkt?) Ook vraag ik mij dan af hoe je dit verwerkt en mooi vlakstrijkt :) ik heb een aantal filmpjes gezien dat je tijdens het drogen wat portzand kan strooien en gladstrijken, maar ik ben benieuwd wat jullie bevindingen zijn.
-Hoe dik adviseren jullie om het blad te storten? Op internet zie ik dat er vaak gebruik wordt gemaakt voor een verdiepte opstand aan de randjes waardoor het lijkt dat het blad dikker is, maar hoe dik moet de kern zijn incl. een wapeningsnet.