Bauknecht vaatwasser neemt geen water

Beertje23

 • #1
Beste mensen mijn vaatwasser is opeens gestopt met werken en doet wel water afpompen maar bij het sproeien komt er Piep geluiden en ga niet verder met de programma ik doe resetten maar niks en ik hoor ook geen water doorstromen naar de vaatwasser zal het iets te maken hebben met de noodstop van de water aanvoer?
kan iemand mij hier helpen heb eigenlijk niet zo veel centjes om een monteur te laten komen misschien is iets dat snel verholpen kan worden voor weinig geld?
Groetjes
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  In welke ritme knippert het startlampje tijdens het piepen, of welk lampjes (bv 1 en 4) gaan er branden afhankelijk van het type.
   

  Beertje23

  • #3
  Hoi S.oldeerbout de startknop lampje blijf knipperen en blijf een constante piep piep geluid horen je hoort de vaatwasser de water weg gooien in de afvoer maar als er water moet binnen stromen stop die hij stopt bij de begin programma van spoelen en dan blijf de piep geluid nog doorgaan non stop
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu