Bauknecht Vaatwasser GSX 7988

Bauertje

  • #1
Hallo.
ik heb een probleem,na het forum gelezen te hebben was het dus vaak het probleem met de bodemplaat vol met water klopt hier ook zo verholpen en ja storing weg en hij deed het weer.......20 minuten! nu heb ik geconstateerd dat er 2 doorzichtige slangetjes 1 links op de plaat en 1 rechts uitkomen en de linker loopt gewoon water uit dus plaat weer vol,nu is mijn vraag waar komt dat water weg of is er iets lek en wat kan ik vervangen? en hoe doe ik dat het is een inbouw.

hopelijk hebt u een oplossing??

mvg bauertje :(
 

Rusako

  • #2
Kan zijn dat er een verstopping zit in een slang of labyrint zo dat het water niet snel genoeg weg kan.
 

Bauertje

  • #3
Hallo.
ok bedankt maar hoe of wat kan ik daar bij komen dan? zie niet dat ik er van binnen uit bij kan??? en wat moet ik los schroefen dan?

gr bauertje
 

Bauertje

  • #4
Nou heb hem schoongemaakt nagespoeld met hoge druk deed het tien minuten en het alarm gaat weeraf start ledje knipperd 2 keer kort en piep toon heeft water gepakt en volgens mij weggepompt daarna in storing???
zegt u dit iets??

gr bauertje
 

Bauertje

  • #5
Het nc nummer= 461972460492
 

Bauertje

  • #6
Nou volgens mij het probleem gevonden...een zwart kort rubber van de pomp is lek maar is een gegoten deel dat aan de andere kant van de pomp is verbonden met een ander stuk rubber,waarschijnlijk aan een gespoten???? nu kijken hoe ik deze kan vervangen anders word het een hele nieuwe pomp????

gr bauertje.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Het stukje is te vervangen, is al vaak beschreven op het forum, gebruik de zoekfunctie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu