Bauknecht Vaatwasser GSF4761

A

Anonymous

Gast
 • #1
Ben vanmiddag via deze site geholpen met mijn vaatwasser om een storing met de waterstop op te lossen. Inderdaad een lekkende slang die de vlotter activeerde. Dit is verholpen maar nu wil hij geen water pakken, hij pompt wel en de vlotter blokkering is opgeheven(lampje brand niet meer) volgens mij moet het iets simpel zijn, maar wat?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • A

  Anonymous

  Gast
  • #2
  Het is een stomme vraag, ik weet het, maar je weet maar nooit. Heb je na je werkzaamheden de kraan wel weer open gedraaid? 2e vraag: heeb je de vaatwasser schuin gehouden om te zorgen dat het water eruit is? (alhoewel je dan een vlotter-signaal zou moeten hebben)
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #3
  Ja de kraan staat open, ik heb hem schuin gehouden. ik heb de vlotter schakelaar getest, je hoort hem klikken. Hij start gewoon zijn programma, maar blijft pompen. Dat doet hij altijd maar vrijwel direct pakt hij water. maar nu niet!!!!
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #4
  Dan hopen we maar dat een van de monteurs aan de hand van deze gegevens nog een suggestie kan geven. Had je al op andere berichten op de site gekeken of jouw probleem daar ook voor komt met wellicht een andere suggestie? Dit soort storingen komt veel voor, en is dan ook veel besproken! Je kunt zowel bij Bauknecht als bij Whirlpool vaatwassers kijken want die zijn identiek!
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #5
  KlusKees, bedankt voor je advies. Ik hoop dat iemand nog een goed advies kan geven. Inderdaad ook bij andere vragen gekeken, zijn vrijwel dezelfde storingen (met water onderin op de lekbak) maar bij mij wil hij het gewoon niet doen.
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #6
  Wil toch nog ff melden dat na 12 uur ( zie voorgaande berichten)weer rechtop te hebben gestaan, onze vaatwasser weer werkt als een zonnetje!!!
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #7
  Goed werk.

  Ik hoop dat hij het voorlopig blijft doen.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu