Vaatwasser Bauknecht

Monique256

  • #1
Onze Bauknecht vaatwasser blijft pompen, terwijl deur open staat op programma 1 en stopt niet. Als ik water erin gooi pomp hij deze prima weg, maar blijft toch steeds doorpompen.Aan/uit knopt blijft knipperen. Toen we de vaatwasser een keer naar achter gekanteld en dan komt er water onderuit, dit uiteraard opgedweild. Hierna is de vaatwasser weer echt uitgeschakeld en lijkt alles weer normaal te werken. Als ik een programma kies lijkt alles normaal. je hoort de watertoevoer etc.. Plots spring hij dan toch weer naar programma 1 en aan uit knop blijft knipperen en pompen stopt niet meer.
Iemand enig idee wat er aan de hand is en wat ik nog kan doen?
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Lekkage , dus kijken waar hij lekt.
 

PatAnders

  • #3
Onlangs ook gehad. Had het labyrint al gereinigd, alles al schoongemaakt. Bleek lekkage langs de onderkant te zijn. Exacte onderdeel niet kunnen traceren, heel het ding maar vervangen voor een stillere en energiezuinigere... :shock:
 

Monique256

  • #4
Onderplaat losgewipt van vaatwasser vandaag, waarschijnlijk ergens lek, maar waar? Veel vies vet waar te nemen.Wie weet waar het probleem het eerst begint? Ik laat nu even alles drogen omdat ik de vaatwasser op zijkant had gezet en er water vrij kwam. Uiteraard stekker eruit!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu