Bandschuurmachine kopen

Knijntje

 • #1
Hoi allemaal,
Zodals de titel al doet vermoeden zoek ik een bandschuurmachine. Ik zal hem niet vaak gebruiken maar omdat ik er een hekel aan heb iets te kopen wat echt slecht van kwaliteit is zoek ik iets "er tussen in"; niet mega duur of professioneel maar liever die kant op dan een slechte machine. Het lijkt mij bijvoorbeeld wél echt vervelend als de band niet vooruitkomt zodra je het materiaal (voornamelijk hout) raakt.
Het is voornamelijk bedoeld om snel planken te kunnen schuren en af te kunnen slijpen...
Ik had de X op het oog. Ik weet niet of ik een link mag plaatsen eigenlijk. Mocht dat niet toegestaan zijn dan hoor ik dat graag:
Commerciële link verwijderd, mod

Iemand nog een ander alternatief? Ik ben benieuwd of iemand goede ervaringen heeft met een bepaalde bandschuurmachine. Hij mag zeker goedkoper zijn dan de X die ik net opnoem... Ik ben benieuwd.. Iemand?
Alvast bedankt!
Martin
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Rola

  Algemeen Bouwkundig Specialist
  • #2
  Lees de forumregels eens, je gaat hier geen antwoord op krijgen.
   

  Jakub Cech

  • #3
  Wel jammer, het zou fijn zijn als je ook ervaringen met elkaar kan delen over producten, gereedschappen en machines. Ik snap het wel, dan registreren er gasten alleen om reclame te maken. Misschien een gedeelte waar dat wel kan als je pas 50 positieve berichten hebt geplaatst, is dat niet een optie?

  Wat betreft de vraag, het is ook een beetje moeilijk te beantwoorden, wat voor de een duur is, dat is voor de ander weer goedkoop. Ik ben weer iemand die vaak voor duurder gaat, die van mij was een stuk duurder wat ik er zeker voor over had. Daarbij is de vraag of je zoiets privé koopt of zakelijk, zakelijk kan je de BTW wegschrijven en heb je nog investerings-aftrek (mits de omzet daarna is)
   

  Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Leuke suggestie, maar we willen het alleen bij klusadviezen houden.
  Voor goed advies over gereedschap kan je het beste naar een vakhandel gaan.
   

  Jakub Cech

  • #5
  Bij de vakhandel krijg je niet echt objectief advies in zulk soort zaken. De andere kant zijn er genoeg bronnen op het internet te vinden zoals testen, reviews enzovoort.
   

  Knijntje

  • #6
  Dank je wel Do prdele :)
  Ja jammer dat dit soort zaken niet besproken mogen worden. Je kunt dan zelfs geen enkel merk noemen. Wél een beperking jammer genoeg. De vakhandel, tja, die voert waar hij goeie deals mee kan krijgen (dat is logisch) en dat zal die je adviseren te kopen. Hij gaat niet zeggen dat je eens bij de concurent moet gaan kijken. Dat is inderdaad niet zo objectief.

  Maar goed, ik kom wel tot een goeie aankoop. Dat heus wel :)
  Toch bedankt,
  Martin
   

  Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #7
  Tja we zijn tegenwoordig zo solistisch ingesteld dat je geen ervaring van je buurman of andere klussers tot je krijgt.
   

  Verwarming Sp.

  Specialist Verwarming
  • #8
  Bij de vakhandel krijg je niet echt objectief advies in zulk soort zaken
  Dat lijkt me een goed moment om voor een andere vakhandel te kiezen. Winkels waar de marge de enige drijfveer is, noem ik ballententen.
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #9
  Er zijn genoeg vergelijkingssites.
  We doen hier niet aan produktvergelijking om te voorkomen dat er allerlei merken aangeraden wordt waarbij ieder z'n eigen voorkeur heeft en er oeverloze discussies ontstaan.
  Slotje dus.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu