Afwerken rand tussen stucwerk en behang

Klusbasb

  • #1
Beste klussers,

We hebben in een hoek een gesloten gashaard geplaatst, en deze afgewerkt met een branwerende boezem, welke is behangen met glasvlies behang (renovatie behang van de bouwmarkt). De muur waar deze op aansluit is gestuct. Nu heb ik geprobeerd met acrylaatkit de overgang te kitten om zo alles strak te krijgen. Dit leek gelut, maar nu laat toch het behang een beetje los in deze aansluithoek en heb ik een lelijke overgang. iemand tips???

Alvast bedankt!

Groet,
Bas
 

Stax

  • #2
Hmmmm.... bij elke bouwmarkt kun je allerlei randprofieletjes krijgen in verschillende stijlen en materialen (alu, kunststof, MDF, vuren - al dan niet zelfklevend). Hier zou best iets aardigs tussen kunnen zitten. Ander alternatief (maar wat minder subtiel) zijn van die strips om de overgang tussen verschillende soorten vloerbedekking mee af te werken.
 

Klusbasb

  • #3
Bedankt voor je reactie. Dat is echter niet helemaal wat ik zoek.

het gaat echt om een naad tussen stucwerk en behang. de muur is een 90 graden hoek, en hier staat schuin (45 graden) de wand voor de haard in (een foto zou handig zijn, maar die heb ik even niet...). de overgang moet dus netjes afgewerkt worden.

iemand anders nog een idee?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu