Afvoerput heeft geen bodem meer

Marc0

 • #1
Mijn schoonzusje heeft een oud huisje (jaren '50) met nog een afvoerput in de tuin. De afvoer van de keuken komt uit op die put en gaat via die put naar het riool toe.

Nu doet het probleem zich voor dat de bodem van deze put blijkbaar door de jaren heen (door erosie?) volledig is vergaan, met als gevolg dat de put vol komt te staan met modder. En dat heeft natuurlijk desastreuze gevolgen voor de afvoer...

Wat is de beste en goedkoopste manier om dit op te lossen? Ideaal zou natuurlijk zijn om die hele put weg te doen, maar er is geen geld beschikbaar voor zulke operaties :( Dus wat dan? Bodem volstorten met beton?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Sxnder

  Specialist Elektra
  • #2
  Wordt het putje wel regelmatig leeggeschept? Heb (helaas) ook zo'n putje en hoewel het een beetje een vies klusje is, is dit wel normaal onderhoud, omdat vet en vaste delen uit het afvalwater erin achterblijven.
   

  Marc0

  • #3
  Bleek niets aan de hand te zijn :o Bodem gewoon aanwezig maar er zat een centimeter of 20 aan rotzooi in dat putje :P Leeggeschept en vanaf nu inderdaad bijhouden!
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu