Hoi,
binnenkort ga ik een 150mm doorvoer maken voor de keuken. Ik vraag me af welke onderdelen je normaal gesproken gebruikt voor de afvoer/doorvoer. In mijn situatie ligt het voor de hand dat ik de volgende onderdelen nodig heb: een rooster aan de buitenkant, een klein stuk rechte spirobuis, een terugslagklep en een klein stuk flexibele buis.
Maar is het gebruikelijk om ook nog iets van een 'manchet' aan te brengen op de muur zodat de klein ruimte tussen de pijp en het gat wordt afgesloten? Of is pur hier het antwoord?
Ik hoor het graag :)
binnenkort ga ik een 150mm doorvoer maken voor de keuken. Ik vraag me af welke onderdelen je normaal gesproken gebruikt voor de afvoer/doorvoer. In mijn situatie ligt het voor de hand dat ik de volgende onderdelen nodig heb: een rooster aan de buitenkant, een klein stuk rechte spirobuis, een terugslagklep en een klein stuk flexibele buis.
Maar is het gebruikelijk om ook nog iets van een 'manchet' aan te brengen op de muur zodat de klein ruimte tussen de pijp en het gat wordt afgesloten? Of is pur hier het antwoord?
Ik hoor het graag :)