Afvoer voor droger aanleggen

Josvink66

  • #1
Goedemorgen,

Vrouwlief had mij gevraagd om een afvoer voor de warmtepompdroger te maken, omdat ze gek werd om hem elke keer te legen. Enkel staat deze in de andere hoek van het washok. Nu had ik het volgende bedacht. T stuk maken op de bestaande afvoer en deze oplopend te laten lopen naar de juiste hoek. Sifon er op en klaar. Enkel vraag ik me af, gaat het T stuk voor problemen zorgen voor de bestaande afvoer?

Zie Foto 1. Dit is de bestaande afvoer, Bovenste is de afvoer voor de wasmachine en onderste voor de bak waar de wasmachine in staat. Zie foto 2 waar het T stuk zou moeten komen. Zie foto 3 voor de contraptie die ik bedacht had voor naar achter de droger. Deze zal dan iets schuin gaan oplopen. (Sifon zit andersom omdat de buis net te lang is, deze was afgemeten voordat er een buis voor de airco was, ik zag hier niet zo veel problemen mee, kan ingekort worden als nodig)

Dus concreet, Gaat het T stuk voor problemen zorgen of hebben jullie beteren ideeën dit aan te pakken?

Ik hoor het graag,
Jos Vink

Foto 1.jpg Foto 2.jpg Foto 3.jpg
 

ADDave

  • #2
Hoe het nu allemaal in elkaar zit verdiend geen schoonheidsprijs maar het zou moeten kunnen zo.

Wel een 45 graden t stuk gebruiken wanneer je hem aansluit. Geen haaks t stuk.
 

Josvink66

  • #3
Bedankt voor je reactie. Bedoel je met niet de schoonheidsprijs de bestaande aansluitingen? Want mocht je tips hebben op mijn toepassing hoor ik het graag.

De haakse 't splitsing was ik al bang voor die had ik gekocht en toen ging ik twijfelen of dit slim was (vandaar de post). Hier ga ik een 45 grade stuk voor halen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu