Afmetingen ALNO koel/vriescombinatie

P138357

 • #1
Hallo,

Mijn koel/vriescombinatie ALNO AZE 8128 IW is aan vervanging toe. Ik ben daarom op zoek naar de afmetingen van deze combinatie zodat de nieuwe apparatuur ook in de ombouw past. Wie kan mij helpen?

Mvrgr., Jack.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  De maten die je daarvoor nodig hebt zijn de zgn. nismaten. Deze kun je zelf opmeten aan de hand van de maten van de kast, eventueel aan de buitenkant van de kast meten en de plankdikte ervan aftrekken.

  Daarnaast zijn de nismaten (van specifiek dit model) in de handleiding vermeld.

  Om het je makkelijker te maken heb ik alleen dat stukje van de handleiding hier even als afbeelding geplaatst:  Nismaat dus 178 cm hoog, 55 cm diep, 56 cm breed. Zou je zelf dmv opmeten nog even kunnen checken, want ik sta niet garant voor in een handleiding gevonden maten!

  Zo te zien een tamelijk standaard nismaat, zou je veel keuze in moeten kunnen hebben. Google maar eens op Koelkast nismaat 178 of gewoon alleen: Koelkast 178. :wink:
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu