AEG Lavamat 74738 blijft hangen

A

Anonymous

Gast
  • #1
Onze wasmachine blijft hangen in zijn programma tijdens de witte/bonte was 60 graden. Het lijkt of er tekort water inkomt en daardoor misschien niet opwarmt. Na ongeveer een kwartier blijft de machine in zijn programma hangen. Monteur heeft temperatuurvoeler vervangen, maar probleem blijft
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Frank, misschien een overbodige vraag, maar doet ie het op de andere temperaturen wél goed? Wellicht handig als je nader omschrijft op welk moment de machine blijft hangen, op het moment dat hij zou gaan verwarmen, of een ander herkenbaar punt? Elke extra informatie over wat er gebeurt kan een van onze (vrijwillige!) monteur(s) helpen om een mogelijke oorzaak aan te wijzen!
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Wie ben ik om de collega tegen te spreken, hij is immers bij u geweest en heeft de machine gezien en getest, het enige wat ik kan toevoegen is dat deze machines weinig water gebruiken, 42 liter per wasbeurt en dat hij als er iets fout gaat ermee stopt en een foutcode aangeeft. In pricipe is het zo dat een programma er wel ruim 2 uur over kan doen, uw was moet toch immers schoon zijn??
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Andere programma's werken wel goed, het lijkt wel hij niet goed op temperatuur komt of daar in ieder geval heel lang over doet en of hij minder water krijgt, dan normaal. De machine doet er nu soms wel 4 uur over om het programma te draaien, in plaats van ruim 2 uur.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Weet je zeker dat er geen knoppen, bijv inweken is ingedrukt?? Nogmaals als de electronica een probleem constateerd geeft hij ONHERROEPELIJK een foutcode aan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu