Aeg oko-lavamat 74738

Marian verhagen

 • #1
Onze wasmachine lekt sinds kort water. Tijdens het spoelprogramma komt er water uit het zeepbakje naar buiten. Het is niet zoveel dat de keuken blank komt te staan, maar wel zoveel dat er toch gedweild moet worden. Ook laat hij op de lichte was, soms, kleine zwarte streepjes na. Wat kan de reden hiervan zijn? En hoe is dit te verhelpen?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Marcel1972

  • #2
  Probeer eerst de sodamethode maar even, ik denk dat het probleem dan opgelost is, de zwarte streepjes en waarschijnlijk een verstopping.

  wassen met soda
   

  Marian verhagen

  • #3
  Hallo Marcel, dank je voor je antwoord.
  En met de sodamethode bedoel jij, gewoon soda in het zeepbakje en een volledig programma draaien?
  Dit hebben we nu een keer gedaan, maar het water komt er nog net zo hard uit. Zou dit na één keer opgelost moeten zijn of zou het helpen als we het hele ritueel nog een keer herhalen, of denk jij nu dat het toch ergens anders aan ligt.
   

  Rusako

  • #4
  Dit komt omdat er een verstopping zit,het kan zijn dat de zeepbak niet goed schoon is zodat het water niet goed weg kan of de slang vanaf de zeepbak naar de kuip dicht zit met wasverzachter/of poeder zodat hij niet lucht krijgt.suc6 ps. soda in de machine en op 95gr wassen zonder was!
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu