Advies of tekening voor handig opbergsysteem voor speelgoed

Marie7

  • #1
Hallo,

Ik ben op zoek naar bouwtekeningen of uitleg voor een bepaalde speelgoedopbergkast. Ik heb hem ooit eens in e.e.a. klusprogramma gezien maar kan er niets van terugvinden. Het is volgens mij niet zo moeilijk maar toch..

Het gaat om een lage kast waar je tegelijkertijd dingen op kan zetten of aan an kleuren of iets met daaronder een aantal schuifbakken. Dus een rechte plank van 1,5 meter met bovenkant, achtekant en zijkanten en dan aan de voorkant een aantal brede lades waar het speelgoed in opgeborgen kan worden.

Andere opbergsystemen zijn ook heel erg welkom als ze maar handig zijn. Mijn zoontje heeft heel veel playmobiel en andere dingen zoals auto's dino's en actionmannen en ik wil het graag netjes opgeborgen hebben. Nu heb ik heel veel bakken die ik niet meer kan stappelen omdat ze te vol zijn.

Ik hoop op jullie hulp!
 

Kees61

  • #2
Dag Marie,

Is het de bedoeling dat je straks steeds met een handvol playmobiel naar die lades loopt?
Het lijkt mij handiger om een aantal plastic bakken te kopen en een kast te maken waarin je een paar bakken naast elkaar en een aantal boven elkaar kwijt kunt.

Of een hoge kast met voor iedere bak een plank en opzij van die kast een blad met 1 poot, zodat jouw zoon daar nog aan kan zitten (dat gaat niet aan een ladenkast).

Is er geen ruimte meer onder het bed, waar je een paar (houten) bakken onder kunt schuiven? Je kunt daar een paar zwenkwieltjes onder maken zodat het makkelijk schuift.

Een kast maken is niet moeilijk :D als je maar eerst een schets maakt van hoe het moet worden. Je zit niet aan dat klusprogramma vast hoor, laat je fantasie lekker gaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu