Aardmat en elektrische vloerverwarming in egaline

Ali_van_G

  • #1
Naar veel zoeken en lezen op dit forum heb ik het antwoord nog niet kunnen vinden, dus nu zelf maar een thread aangemaakt.

Momenteel zijn we druk bezig met het opbouwen van een nieuwe badkamer. Alleen weet ik niet of er een aardmat aanwezig is in de afwerkvloer en is de CAP niet te vinden.

Dus gaan we een nieuwe CAP maken en een aardmat plaatsen. Uit alle informatie op de forum blijkt dat het niet uitmaakt hoe diep de aardmat in de vloer ligt. Nu vraag ik me af of het mogelijk is om de elektrische vloerverwarming aan de aardmat vast te maken en deze samen in een dunne laag (2 cm) egaline te verwerken. Dit om de vloer zo min mogelijk te verhogen en niet de afwerkvloer eruit te hoeven halen.

Als dit mogelijk is hoe kan ik de elektrische vloerverwarming het beste aan de aardmat vastmaken en ervoor zorgen dat de aardmat zo strak mogelijk op de vloer ligt om zo de laag egaline zo dun mogelijk te houden?
 

Krunnie

Specialist Elektra
  • #2
Aardmat uitrollen en in de hoeken vastzetten en opspannen zodat hij vlak blijft liggen. De vloerverwarming uitrollen en met tyraps waar nodig vast maken aan het aardingsnet. Tyraps niet vast aansjorren om te voorkomen dat ze in de isolatie van de vloerverwarmingsleiding snijden.
 

Ali_van_G

  • #3
Dankjewel dit ga ik proberen
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu