Aansluiting lessenaarsdak lichtstraat aan muur

$Nienke

  • #1
Hallo,
We hebben zo een lessenaarsdak lichtstraat die direct aan de buitenmuur vast is. het is geen constructie met een bak, maar eigen constructie van de vorige eigenaar. Die is gemaakt van hout en 3 ramen naast elkaar. Nu blijkt bij harde wind en regen dat wij een lekkage hebben in de bovenhoek rechts. Het druppelt dan naar binnen. Omdat het hout niet meer op zijn best is, willen wij die sowieso vervangen door een duurzame constructie met aluminium en dat gaat via een klusbedrijf. Maar in de tussentijd wordt de lekkage niet verholpen. Nu zag ik op internet dat er een soort spray bestaat waardoor die je kan gebruiken als noodreparatie zoals Jenolite. Kent iemand dit product en zou ik dit kunnen gebruiken voor het hout en de buiten muur.

lichstraat.jpg
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Voor mensen die je willen helpen is aan de buitenkant meer te zien. Toch.
 

$Nienke

  • #3
Ik heb nog geen foto van de buitenkant. Moet nog dak gaan.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #4
Ik heb tijd zat. :wink:
 

$Nienke

  • #5
Hierbij de foto's met de aansluiting tussen het witten hout en de muur, net onder de tegels van de raam. ik weet niet of dit veel zegt. Het lijkt een lange strip te zijn, kan ziet zien of voelen van welke materiaal, dezelfde als de voegen misschien?

2.jpg 1.jpg
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #6
Het kan door worden veroorzaakt worden door, de voegen van de raamdorpels of de aansluiting van de kit op de ????? Kan niet zien welk materiaal dat is.
Het lijk op de foto net dat de raamdorpels niet voorbij het "kan niet zien wat voor een materiaal dit is" uitsteken.
Als daar gewerkt gaat worden een verbeter puntje. Als je zin hebt nog een foto maar dan van opzij waardoor er diepte te zien is.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu