Als het klusforum hier niet voor bedoeld is, mijn excuses, maar voor mij blijkt dit een (onmogelijke) klus
Wij hebben sinds een maand of 4 een pan (WMF Durado, want die kwam als beste uit "de" tests) met zo'n keramische antiaanbaklaag.
Ondanks dat we deze altijd voorzichtig behandeld hebben (niet te lang op hoog vuur, schoonmaken met zachte doek, etc.) is de baklaag langzaam maar zeker helemaal aan het verkleuren/aanslag.
Ik heb alle "oma weet raad" dingetjes geprobeerd die ik kon vinden: laagje azijn erin en opwarmen voor 20min, zelfde maar dan met soda, zelfs met tandpasta zitten klooien
Niks helpt... lelijke bruine aanslag is niet weg te krijgen en wordt meer en meer...
Op zich koekt het eten nog niet aan, maar ik vrees dat dat een kwestie van tijd is..
Iemand hier nog een laatste tip?
(Geweldig, die non-PFAS pannen )
Wij hebben sinds een maand of 4 een pan (WMF Durado, want die kwam als beste uit "de" tests) met zo'n keramische antiaanbaklaag.
Ondanks dat we deze altijd voorzichtig behandeld hebben (niet te lang op hoog vuur, schoonmaken met zachte doek, etc.) is de baklaag langzaam maar zeker helemaal aan het verkleuren/aanslag.
Ik heb alle "oma weet raad" dingetjes geprobeerd die ik kon vinden: laagje azijn erin en opwarmen voor 20min, zelfde maar dan met soda, zelfs met tandpasta zitten klooien
Niks helpt... lelijke bruine aanslag is niet weg te krijgen en wordt meer en meer...
Op zich koekt het eten nog niet aan, maar ik vrees dat dat een kwestie van tijd is..
Iemand hier nog een laatste tip?
(Geweldig, die non-PFAS pannen )