4 kuub uitgraven tbv trampoline zonder minigraver

Hanssie de klusser

  • #1
Ik wil een trampoline in de tuin, maar er past niet echt een minigraver in de tuin.

Hoeveel tijd denken jullie dat ik er mee bezig ben als ik het met een schop uitgraaf en met een kruiwagen 15 m verderop in een aanhangwagen dump en daarna de aanhangwagen weer leeg moet scheppen? Het is kleiige grond, maar er is best goed doorheen te komen. Ik ben in goede conditie.

Hebben we het over 8-10u werk?
 

Edwinnn

Vaste Beantwoorder
  • #2
Dan doe je een kuub in 2-3 uur. Kan op zich als het redelijk losse en droge grond is. Alleen ben je na een paar uur doorbuffelen en schepbewegingen maken / buigen en bukken wel behoorlijk kapot. Ik zou er niet tegenop zien en heb het meermaals gedaan, maar doe zoiets wel in 2 of 3 keer. Verplaatsen / vervoeren kost altijd meer tijd dan uitscheppen en op een hoop gooien.
 
  • Like
Waarderingen: Hanssie de klusser

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #3
Op een hoop op de inrit gooien en adverteren om gratis op te laten halen.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #4
Of een paar vrienden en familie-leden uitnodigen... Zo ging het vroeger, en zo gaat het nog steeds bij ons. En ja, dat betekent dat je ook wel eens bij een ander staat te klussen.
 

Edwinnn

Vaste Beantwoorder
  • #5
Ja, een portie naoberschap is nooit weg in dit soort gevallen. Ik heb op die manier in het verleden zelfs nog een aantal keren een graf gegraven, dat doen meestal de buren hier (en dat is nog wel wat dieper). Zolang het geen echte winter is allemaal prima te doen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu