2 identieke onderdelen in trommel AEG Lavamat 64800 of niet?

Kriss3

  • #1
Hoi, als nieuwe gebruiker weet ik nt echt of het de moeite loont om hierover een nieuw topic te starten, Heb de raad gekregen om het toch maar te doen (waarvoor dank)

De wasmachine ligt al enkele dagen stil en 'de vrouw' wordt ongemakkelijk :roll:

situatie:

Witte was die al eens een langere tijd in de machine blijft liggen komen hier en daar kleine roestvlekjes op. (geen echt probleem dus verder gn aandacht aan geschonken)

nu, vorige week kwamen er samen met de witte was (toevallig) 2 metalen plaatjes mee uit (die, jawel, verroest waren). Afmetingen ongeveer 1cm breed op dikke 10 cm lang. Ook zeer licht gebogen met aan 1 zijde een soort schuifsysteem voorzien (zie bijgevoegde foto).

Ik weet niet of deze onderdelen tot mij machine behoren maar ik vrees van wel. Mijn vrouw wast daarna nogmaals een lichte was met als gevolg dat de lichte was grauw was, enfin, er lag een soort smurrie op (heb het met men eigen ogen gezien, dat was nt normaal)...

Dus graag hoor ik van jullie!

:D


 

Kees kit

  • #2
Zijn beslist niet van de machine , zo te zien zijn het haarspeldjes of klemmen .
heb je dochters ?? :oops:
 

Thickness

  • #3
De "beugels" op de afbeelding lijken mij erg op metalen versterkingen van handvaten van bv een stoffen schooltas oid.

nog een geluk dat de machine is blijven draaien.
 

Co de Witgoedman

  • #4
Beslist GEEN onderdeel van de wasmachine.
Grijze smurrie enzo komt meestal door het wassen op te lage temperaturen en het foutief doseren van meestal vloeibare zeepmiddellen.

1x per 2 weken minimaal een kookwas 90/95 graden wassen.
 

Kriss3

  • #5
@Kees, lol ja, 1 dochter en 1 zoon maar ik weet niet hoe of wat het is en vanwaar het zou kunnen komen... In ieder geval zeker geen haarspelden want dan wordt het al redelijk kinky om verroeste spelden van meer dan 10 cm op 1cm in haar haren te doen...

@Thickness ik begrijp wat je bedoelt maar zoals ik al zei ik weet echt niet vanwaar ze zouden komen...

@ Co de Witgoedman bizar dat de 'smurrie' samenviel met de 'beugels' maar als jullie het hier allemaal bevestigen dat dit niets is vd machine dan zijn we ondertussen weer aan het wassen geslagen!!

Heel hard bedankt!

groeten
Kris
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu