Wie herkent dit onderdeel uit Samsung ecobubble wasmachine?

Elinedeklusvrouw

  • #1
Hallo allemaal,

Ivm een afbrokkelende deurrubber dankzij een YouTube filmpje de nieuwe rubber gemonteerd. Nadien ging de wasmachine niet meer aan (ook dat is een vraag waarom), en leek er wat af te breken. Het brak af toen ik de voorkant terug op de wasmachine zette. Van het afgebroken onderdeel zal ik een foto toevoegen. Wie herkent dit, en kan ik het terugplaatsen, kan dit verklaren dat de wasmachine niet meer aan gaat?

Groetjes van de vastlopende klusvrouw ;)

WhatsApp Image 2022-03-27 at 6.40.20 PM.jpeg WhatsApp Image 2022-03-27 at 6.40.21 PM (1).jpeg
 

Lampje45

  • #2
Eline als je eens begint met de gegevens van het machineplaatje te vermelden, dan kunnen we je misschien helpen aan de hand van de onderdelenlijst
 

Elinedeklusvrouw

  • #3
Als het goed is ben je dan op zoek naar deze code? ww80j6403ew/en
Als ik daarop zoek kan ik het betreffende plaatje (van 4 cm) niet vinden helaas
 

Lampje45

  • #4
Helaas kan ik bij Samsung nauwelijks tekeningen of foto's vinden, omdat zij ontbreken.
Kun je aangeven waar dit onderdeel vandaan kwam?
Ik krijg de indruk dat dit een deel van een slot is.
 

Elinedeklusvrouw

  • #5
Het brak af/viel toen ik de kap van de voorkant (Incl deur) terug plaatste. Ik dacht misschien ook een slot, al lijkt het ook te scharnieren. Maar de deur leek toch wel goed op slot te springen zonder dit ding.
 

Lampje45

  • #6
Ja, maar de borging van een slot is één en het doorgeven aan de electronica, dat de deur dicht zit, en de machine veilig kan werken, is twee.
Ik denk dat dit dan te maken heeft met de bediening van de microschakelaar, die de stroomkring vrij geeft. Ik krijg bij de deur geen specifieke onderdelen te zien in de tekening. Hoe oud is deze machine? Want er zijn nauwelijks onderdelen van op voorraad.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu