Paskruis Zanker CF4200

Oef-oef

  • #1
Allereerst merk ik op nieuw op dit Forum te zijn, en ik heet u allen van harte welkom.

Mijn Zanker CF4200 stond te bonken, dacht eerst dat de lagers verrot waren. Oude lagers er uit gemept, maar tijdens het schoonpoetsen van de kuip en trommel bleek er een scheurtje in het paskruis te zitten. Bij het demonteren viel het paskruis in drie stukken uit elkaar. Zo zie je maar weer dat vuil ergens goed voor is, het houdt de zaak bij elkaar :)

Mijn vraag: is er ergens een onderdelensite, wie weet wat zo'n paskruis ongeveer kost (het is nu zaterdagavond en als het te veel geld wordt gaat de hele wasmachine gelijk op de schroothoop, hoef ik dit weekend niet tegen de bende aan te kijken en kan ik op zoek naar een nieuwe).
 

Oef-oef

  • #2
Als het goed is, is het onderdeel inmiddels besteld rechtsstreeks bij Elektrolux (goede site met mooie opengewerkte tekeningen). Levertijd 2 dagen.

Wat me opviel is dat prijzen en levertijden sterk verschillen. Bij verschillende onderdelenleveranciers werd gesproken over een levertijd van een maand of langer. In de prijs zaten verschillen van ongeveer 25 % en dat verschil hing niet af van de levertijd.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Het mooie van internet is dat vooraf de prijzen te vergelijken zijn.
 

Oef-oef

  • #4
Z.G.A.N.

Onderdeel gebracht om 17:00 uur en om 19:00 uur zat-ie weer in elkaar.

Ik houd alleen 1 massadraad over (niet van de kuip) maar daar kijk ik morgen wel naar. Nu eerst eten, want zoals @rie zegt "..........".

[En hij lekt niet, althans ik heb nog geen lekkage gezien]
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu