Kroonsteentjes of isolatietape?

Ambu954

  • #21
Kroonsteente los van elkaar maken en 1 draadje wat inkorten
en kroon steentjes achter elkaar leggen
 

JohandeGroot

  • #22
De foto! Het duurde even voordat de foto kwam, maar het kabelgootje is nu geverfd, hieronder het resultaat (en jullie: bedankt!) De foto is erg dichtbij genomen, het ziet er voor ons goed genoeg uit.



@ Ambu954

Heb de kroonsteentjes inderdaad achter elkaar geplaatst.
 

Ocmer

  • #23
Was mooier geweest als je het gootje wat verder had laten doorlopen,, had, je ook dat gat uit het plafond met de draden niet in het zicht gehad,,

maar zoals je al zij het was mooi genoeg.
 

JohandeGroot

  • #24
Ja, maar om de een of andere manier kregen we dat (langere) gootje niet meer gedraaid over dat pijpje, ik niet en mijn dochter niet. In werkelijkheid is alles wit, ook binnenin het pijpje.
 

Ocmer

  • #25
Als je de bodem van het gootje iets in had gezaagt zodat het pijpje in het gootje uit kwam, was het hele pijpje uit het zicht geweest.
 

JohandeGroot

  • #26
Je weet dat ik een 'klusibeet' ben, kun je het anders uitleggen, zodat ik het snap, want ik wil het (natuurlijk) perfect hebben. Ik heb komende twee weken geen tijd om het te doen, maar daarna weer tijd genoeg.

Inzagen is breder maken, zodat dat pijpje erin valt, in dat kootje met een scheurtje? Er is kabelgoot genoeg :D
 

Tiho

  • #27
Boor dan eerst een gat in het gootje en zaag hem daarna af net achter het gat. Meet van het hart van het gat naat het garnituur en zaag hem op deze maat daar af, klaar.

Persoonlijk zou ik nu tevreden zijn :wink:
 

JohandeGroot

  • #28
Mijn dochter en ik zijn al tevreden, maar als we iets meer tijd hebben, "gaan we voor goud", gewoon omdat we er lol in hebben en omdat jullie meedenken.

Ik ben bang dat als mijn vrouw dit allemaal leest dat ik thuis van alles moet gaan doen, zal wel iets worden als "Help, mijn man is klusser". :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu