Aeg oko_lavamat 74520 code C9

Efie

  • #1
Goedenmorgen,
Sta je s'ochtends op, staan er twee lampjes te knipperen :? . Gisteren heb ik er een was in gedaan, en nu heb ik code C9. Wie weet wat het is.
Maar wat ik (als vrouw zijnde) helemaal wil weten: Hoe kan ik hem resetten en de was die er nu inzit uit krijgen, zodat ik naar de wasserette kan gaan. Ik hoop dat man lief hem morgen kan maken, moet ik dan nog spullen halen ?
 

Efie

  • #3
Hoi Pepjo,
Bedoel je de zoekfunctie van deze site?
Dat heb ik geprobeerd, maar ik kon niets vinden. Alleen over andere wasmachines met code C9 of dit typen maar dan met een ander foutmelding, en daar kon ik niet vinden hoe ik hem moet resetten.
Ik had ergens gelezen dat het de koolborstels kunnen zijn (bij een foutmelding bij een ander type) Is dat dan ook bij deze?
Groetjes Efie
 

Efie

  • #4
Euh o :oops: euh ik had allen de bovenste gezien :oops:
Maar dan blijft de vraag ... hoe krijg ik mijn was er nu uit?
Groetjes Efie
PS wat is de PNC-code? en waar kan ik hem vinden? (Ik blijf een Vrouw :roll: )
 

Pepjo

  • #5
Onze berichten hebben elkaar net gekruisd. :wink:

Het zijn idd de koolborstels, die kun je bij een ondedelenwinkel halen, als je de juiste pnc-code meeneemt.

Via dit forum kun je op de website van AEG komen met onderdeeltekeningen etc. Staat bovenaan de lijst in de Witgoed-rubriek.
 

Efie

  • #6
Als je je bericht bewerkt dan krijg je er geen mailtje van?
Ik had mijn berichtje inmiddels ook bewerkt. Enne nog geen reactie gehad :wink: . Dus nog een keer waar kan ik die PNC-code vinden?
En nog belangrijker hoe krijg ik mijn was er uit, en kun je dan ook weten bij welk programma hij gestopt is? Met andere woorden: moet ik het weer helemaal opnieuw wassen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu