AEG Bella W Update vraagje over de pomp.

Silvester208

  • #1
Hallo mede forumgebruikers,

Ik heb een vraagje over onze wasmachine
Type AEG Bella W update PNC. 91400206600

Ik heb problemen met programma`s soms blijft het zomaar in een programma hangen wat tijd betreft maar wast wel door bij progr. 95 graden was blijft hij hangen op 126 min. dit duurt zo`n 35 min lang en daarna loopt de tijd weer door, het herhaalt zich ook bij 114 min.

Nu mijn vraag ben nu een fijne was aan het draaien op 30 gr. en ik heb 5 minuten gewacht maar heb het idee dat de pomp door blijft draaien hij pompt geen water weg maar het is of ik het geluid v/d pomp hoor is dit normaal of zou dit een probleem kunnen zijn misschien dat hetgeen in verband houd met zoals bij 95 gr. programma beschreven.

Hoop op jullie hulp.
(Ik kan later meer info verstrekken maar wil dit staps gewijs doen)

M. vr. groet Joop
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Het is handiger alle info nu te melden, sommige zaken kunnen n.l. verband met elkaar houden.
 

Silvester208

  • #3
Hallo Jan,
Bedankt voor je reactie en ik dacht geef eerst niet teveel info gezien mijn vorige post 17 januari geen reacties dus ik had de gedachte dat er teveel info in stond.

Maar extra info is als ik de was machine start wil het weleens gebeuren dat hij even wil starten maar na een halfe minuut ofzo dan stopt de machine en knippert het start/pauze lampje.
Dan zet ik machine uit en stroom eraf en na enige tijd start ik de machine weer en dan gaat het opeens wel goed.

Het gebeurt ook weleens bij 40 gr. was dan doet machine gewoon kom later boven en staat hij weer op 128 min. net of tijd dan teruggesprongen is en zit hij vol water.

Ps er word ook in sommige topics gesproken over een smerige print plaat ik heb printplaat losgehaald maar die leek schoon nou is mijn vraag gelijk is het wel de goede printplaat (van voorfront) waar toetsbediening op zit want ik zag later ook rechts voor in de hoek een witte kast zitten met stekkers er op( achter de klok) en er zit volgens mij ook een printplaat in dus of word die bedoelt?

En als laatste heb net tweede fijne was gedraaid en die liep perfect zijn programma af (alleen dan het geluid v/d pomp die ik denk te horen).

M. vr. Groet Joop
 

Silvester208

  • #4
Hallo allemaal,

Even wat extra info, heb derde fijne was gedraaid ging ook goed maar wil de vierde was draaien en nu gaat het mis wasmachine begint met afpompen en daarna moet hij water nemen maar voordat gaat het start/pauze licht weer knipperen dus in de uitstand gezet en denk over paar minuten zal de machine het wel weer gaan doen.

Hebben jullie een idee wat er aan de hand kan zijn?

Gr. Joop
 

Silvester208

  • #5
Hallo iedereen,

Ik heb de code uit kunnen lezen en er zaten er twee in de eerste was E34 en de volgende was E41.
Heb al in sommige topics gelezen over de codes E41 betreft deurslot en E34 betreft eventueel pressostaat of iets dergelijks hoop op jullie bijdrage.

M.vr. groet Joop
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu