Aanleggen Electra inductie 3 fase

Rene23121980

  • #1
Hallo,

ik heb het volgende probleem. Wij krijgen een nieuwe keuken waarin inductieplaat wordt geplaatst. Echter ben ik gisteren erachter gekomen dat door de installateur geen 3/4 buis naar de huidige keuken is gemaakt. Er is geen mogelijkheid om via het plafond te gaan. De enige mogelijkheid die er is, is om via de kelder naar buiten te boren en een grondkabel langs het huis te leggen en dan de kruipruimte in van onze aanbouw. In deze kruipruimte zou ik dan een waterdichte lasdoos willen plaatsen. Ik zou vervolgens een tegel uit de gang van het toilet kunnen halen en via dit een gat kunnen boren naar de kruipruimte waardoor ik een buis kan plaatsen en deze door de muur van het toilet kan plaatsen. Zodat ik dan aan de achterkant de periplex kan plaatsen. Is dit een goede optie. Heb een tekening erbij gevoegd zodat het misschien iets duidelijker is.
Bij voorbaat dank

rene

IMG_9235.jpeg
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #2
Ja dat is een optie.

Ligt er überhaupt een buis naar de keuken? Als het een 5/8 schuifbuis is zonder krappe en veel bochten dan wil het nog wel ooit lukken.
 
  • Like
Waarderingen: Rene23121980

Rene23121980

  • #3
Ja, er liggen meerdere lege 5/8 buizen. Met 1 krappe bocht, waar ik niet veel problemen van verwacht. Maar superbedankt voor je reactie. Ben benieuwd wat de keukenspecialist morgen zegt. Als hun het niet doen dan zal ik de oprit moeten openschepppen
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu