Water hoeveelheden

Biomus

  • #1
Ik zit in West Afrika met mijn AEG Lavamat 76730-W (PNC 91400202301).
Het ding werkt prima alleen er is hier geen of nauwelijks waterdruk op de leiding. Gevolg is dat ik het handmatig moet toevoegen. Op zich geen probleem, want men weet, dit soort dingen voorkomen in 3e wereld landen.
Om een goed wasresultaat te krijgen en niet te veel water te verbruiken, wil ik graag weten hoeveel liter water er op welk tijdstip nodig is. Ik weet al op welke tijdstippen de kraan open gaat (gemeten met multimeter) bij 40 Graden en 60 Graden programma's, zowel kort als lang.
Ik heb getracht een email te achterhalen van AEG, maar tot dusver zonder resultaat. Als iemand dit weet, zou ik het graag willen hebben, want ik snap ook wel dat mijn vraag hier misschien niet beantwoord kan worden, behalve als dit vermeld wordt in een servicemanual.

ALvast hartelijk bedankt voor de eventuele beantwoording.

Biomus
 

Cardin94

  • #2
Weet niet de exacte hoeveelheden, maar als je een multimeter kan hangen aan je niveaumeter in de wasmachine weet je ook hoeveel water je er in moet gooien voor deze zal schakelen.
 

Martien 59

  • #3
Water tot onderkant glasrand is altijd goed
hoe meer water hoe beter
 

Biomus

  • #4
Bedankt voor het reageren.

Tot de rand is wat ik nu doe, maar ik weet dat deze machine met verschillende water-niveaus werkt. Ik heb de machine nog niet zo ver open gehad, dat ik de kuip kon zien. Ik verwacht dan daar meer dan 1 niveauschakelaar te vinden. Om mij het openen (dus werk) te besparen, had ik de hoop dat iemand dit ongeveer wist. Water is schaars en komt bijna nooit uit de kraan! Iemand?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu