Zet 277 droogt slecht zanussi

A_A

  • #1
Goedendag,
Afgelopen weekend heb ik de snaar van onze droogtrommel vervangen. Die was geknapt.
Alleen nu komt er nauwelijks water in het reservoir.
Dus de was niet droog. Het pompje onder in de machine gaat alleen pompen als ik de machine op zijn kant zet of als ik het schakelaartje bij de vlotter zelf bedien met een pen.

Ik heb hem helemaal schoon gemaakt van binnen alle kanalen zijn stof vrij, wat een bende :)

De fans draaien, de trommel draaid , het wordt warm, het koolborsteltje boven aan de trommel zit goed tegen de trommel aan.

Het lijkt alleen wel of hij nu steeds maar 10 seconden draaid, dan 10 sec stil staat en weer gaat. Volgens mij deed hij dat eerst niet, maar then again zo goed let ik ook nooit op de droogtrommel.

Kan het zijn dat de vochtopvang bak onder in de machine verstopt? Ik heb die redelijker wijs uit geblazen maar kan niet zien of er een verstopping is. Als ik water in de retour slang onder de te verwijderen afvoerbak giet wordt dit wel afgepompt,maar leeg is ie nooit.

Iemand een idee? Pompje heeft wel seconde of 30 nodig voor het water boven is. Pompje heb ik daarom ook al los gehaald en schoon gemaakt. Al met al nu een uurtje of 4 bezig met een ongeduldige vrouw en een paar kids in de nek. Gelukkig nu wel een droger geleend, dus de was gaat wel droog, maar ik wil nog niet opgeven.
 

A_A

  • #2
Het is dus een zte en geen zet :)
Na tijdje gaat de machine piepen, stopt met drogen en knippert rood.
Als ik tijdens het drogen trouwens het luikje bij de condensor open doe, dan komt daar wel vochtige lucht uit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu