Whirlpool ADG 9340/1 Bovenste speolarm draait niet bij kort programma

FPostmes

 • #1
Ik maak graag gebruik van het korte programma. Het is snel en energiezuinig. Dat snelle is met name handig als ik een etentje heb.

Helaas doet het korte programma het de laatste tijd niet goed. Het materiaal in de bovenste korf wordt niet helemaal schoon.

Bij controleren blijkt, dat de bovenste spoelarm niet draait. Dat is zeker zo bij het korte programma.

Ik heb al een beetje onderzoek gedaan. De spoelarm is schoon. De toevoer naar de spoelarm is ook schoon. Dat was niet erg gemakkelijk trouwens. De aansluiting van de toevoer naar de spoelarm is een beetje gammel. Dus ik heb er provisorisch een elastiekje om gedraaid, als een soort van afsluitingsrubbertje. Dat is het dus ook niet.

Bij het lange en hete programma wordt alles wel erg schoon. Kan het zijn zijn, dat de bovenste spoelarm niet draait in het verkorte programma? Of is er iets verstopt?

Wie kan mij helpen?

Groeten, dank,
Frans
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  Onderdeel 481253029431 is bijna altijd vergaan.
   

  FPostmes

  • #3
  Bedankt S.Oldeerbout,

  Wat u heeft geschreven klopte als een bus. Ik heb het onderdeel besteld en geplaatst en de machine werkt weer als vanouds! Dank U.
  Een vraagje voor een volgende keer: Het was ook goed mogelijk geweest om alleen het ringetje te vernieuwen. Enig idee hoe ik aan zo'n ringetje kan komen?

  Vriendelijke groet,
  Frans
   

  S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #4
  Nee dat is geen los onderdeel.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu