Werkblad keuken schilderen

Maffejos

  • #1
Beste

Ik heb in de keuken een werkblad dat, zoals we in belgië zeggen 'geplakt' is, dus met een ik denk pvc laag over, nu is mijn vraag of we dit kunnen schilderen? Het is een werkblad dus er zal regelmatig een mes ofzo opvallen of gesneden op worden of ... ,

Groeten
Joris
 

Mwdecor

Verfadviseur
  • #3
En dan zou ik toch nog opteren voor een nieuw werkblad!
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Ik ook, pas geleden nog gedaan. Maar het betekende wel het vervangen van de tegels, want die zaten strak op het blad aangebracht.

Je begint heel optimistisch het blad te verwijderen, maar uiteindelijk werd het toch tegelen, na eerst de ondergrond weer glad te hebben gemaakt.

Van de reservetegels waren er natuurlijk véél te weinig.

Zo'n nieuw blad geeft wel een echte opknapbeurt aan de keuken!
 

Maffejos

  • #5
Ja we zijn nu aan het twijfelen, ook omdat er nog geen tegeltjes tegen de muur staan, eerst nog ff sparen voor een nieuw werkblad en dan tegelen denk ik (we hebben pas een huis gekocht, dus nu krap bij kas ;-) ).
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #6
Werkblad kun je vaak los (op maat) bestellen bij bouwmarkten en hoeft dan helemaal niet zo duur te zijn.

Let er wel op dat ze al het zaagwerk en spoelbak monteren voor je kunnen uit (laten) voeren, anders heb je daar een probleem mee. Zagen in 32 mm multiplex is niet voor iedereen weggelegd.

Tegelen hoeft helemaal niet erg duur te zijn, vooral als je een beetje gladde ondergrond hebt. Wij hebben voor zo'n 15 euro per m² hele leuke tegeltje (25 x 20) kunnen kopen.

Kwestie van even goed shoppen. Wel prijzig(er) is de lijm. Vergeet niet de ondergrond te primeren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu