Welkom op het forum van klusidee

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #1
Welkom op het forum van klusidee :super:

Dit forum is voor maar vooral ook door klussers! Het is ongelovelijk hoe fanatiek een aantal experts de vragen op het forum steeds weer beantwoorden. Daarvoor een dikke pluim!

Om het forum overzichtelijk te houden en elkaar zo goed mogelijk te kunnen helpen een aantal aandachtspunten:

* Kijk via de zoekfunctie of je een antwoord op je vraag kunt vinden op het forum.

* Wanneer het gezochte antwoord er niet tussen staat, plaats je vraag dan in de categorie die het beste bij je vraag past. Een probleem over een wasmachine hoort bijvoorbeeld niet thuis in de rubriek "Verwarming"

* Maak voor een probleem of vraag over je apparatuur of situatie altijd een nieuw onderwerp. Zet geen vraag over bijvoorbeeld een Bosch wasmachine achter een andere Bosch wasmachine, ook al lijkt de klacht/storing identiek. Alleen wanneer een antwoord betrekking heeft op een reeds eerder gegeven antwoord, is het de bedoeling dit antwoord bij het oorspronkelijke bericht te plaatsen.

* Geef in het onderwerp duidelijk aan waar het over gaat. Wanneer je bv. alleen "help me" als onderwerp hebt staan zul je minder snel een antwoord krijgen. De beheerder van het forum kan berichten verplaatsen of een onderwerp aanpassen. Geef je vraag een duidelijke titel, dus niet toevoegen HELP!!! of ?????? en zet de titel in normale kleine letters met begin-hoofdletters.

* Omschrijf je vraag of probleem zo compleet mogelijk, produkt, typenummer (zie daarvoor ook de aanwijzingen bij de rubrieken), wat je constateerde en wat je reeds gedaan hebt!

* Alleen vragen, die gesteld worden via het forum, worden beantwoord.
Val de beantwoorders niet lastig via Privé Berichten, die zijn daar niet voor bedoeld!

* Vergeet niet de beantwoorder(s) van je vraag te bedanken, en geef ze ook even een berichtje indien het antwoord tot een goed resultaat geleid heeft. Zonder hen zou dit forum totaal geen zin hebben.

De door het Forum beantwoorde vragen zijn een indicatie hoe het probleem opgelost kan worden, ze vervangen nooit het oordeel van de deskundige ter plaatste. Het volgen van het advies is dan ook voor eigen kosten en risico, de beantwoorders noch de webmaster kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het advies.

De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies.

Kostprijzen voor een verbouwing of reparatie zijn zelden via een forum te geven. Daarom zullen de beantwoorders over het algemeen geen prijsopgaven doen. Eventuele offertes van derden zullen direct verwijderd worden. Een enkele keer zal een richtprijs van een onderdeel voor cv, witgoed of elektra genoemd worden, maar meer dan dat ook niet!

Vragen en verwijzingen naar (lokale) reparateurs en uitvoerders worden niet gegeven of beantwoord. Gegeven verwijzingen zullen verwijderd worden.

Directe positieve of negatieve reclame voor een bepaald merk, bedrijf of artikel of een verwijzing naar een Internet-site ervan wordt niet geaccepteerd. De site-administrator en de moderator(s) hebben het recht berichten, waarin dergelijke uitingen voorkomen, naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen.
Ook vragen of antwoorden, die naar inzicht van de forumleiding geplaatst worden met de bedoeling dergelijke reclame uit te lokken, zullen verwijderd worden!
Forumnamen, die duidelijk bedoeld zijn als reclame voor een merk, bedrijf of site, kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden.


Veel klusgenot toegewenst!
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
3

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu