Wedi plaat staat bol

Heekelbeest

 • #1
Bij mij wordt de badkamer geronoveerd. Voor de badombouw is een wediplaat gebruikt. Deze blijkt met tegels en al bol te staan. Links en rechts is 'ie stevig en kan ik de plaat niet indrukken. Links en rechts vallen de tegels iets onder de badrand. In het midden komt de plaat naar buiten (staat gelijk met de badrand) en kan ik hem wel indrukken.
Vraag is of dit gebruikelijk is voor Wediplaten of dat de installateur dit had moeten en kunnen voorkomen door een goede installatie.
Ik vind het nogal storend. Het is zichtbaar, omdat in het midden de kitrand duidelijk naar voren komt en meer zichtbaar is dan de kitrand onder de badrand links en rechts. En het komt niet erg degelijk op mij over dat ik de gekitte badwand naar binnen kan drukken met tegels en al.
Wie kan mij helpen en weet te vertellen of dit normaal en acceptabel is of dat het beter z.s.m. hersteld moet worden? Ik hoor graag jullie reactie.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Het lijkt me het beste degene erbij te halen die het heeft geïnstalleerd.
  We treden hier niet graag in een geschil of iets goed is geïnstalleerd.
  We kunnen je hier wel adviseren als je zelf iets wil aanleggen.
   

  Verwarming Sp.

  Specialist Verwarming
  • #3
  Het lijkt me niet de bedoeling dat een wand zichtbaar veert, haal de aannemer er weer bij !
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu