Watts OneFlow aansluiten

Kasperjan

  • #1
Beste mensen,
ik kwam iets eigenaardigs tegen bij de OneFlow “antikalksysteem”. Er staat in de handleiding (nederlands) dat de aansluitingen 3/4” FNPT zijn. (F)NPT is toch niet de standaard in Nederland, of heb ik dat mis?
Er zijn wel NPT fittingen op het www te krijgen maar dat is volgens mij niet de ’standaard bouwmateriaal” maat.

gr
 

Auto-Geen

  • #3
Wat is het probleem?
 

Kasperjan

  • #4
Het probleem is dat ik dus niet gewoon even naar de bouwmarkt kan gaan om afsluiters en fittingen te gaan halen omdat het spul dan niet past. Iemand die dit ding aanschaft en gewoon begint met installeren of niet bekend is met de verschillende soorten schroefdraad of waar het oog niet valt op de opmerking npt komt er niet uit of maakt het kunststof female schroefdraad van de oneflow stuk. Dit is gewoon een consumenten product en kan dus door iedereen gekocht en geplaatst worden. Een beetje raar dus dat er voor nederland/europa afwijkende schroefdraad wordt gebruikt.
 

Auto-Geen

  • #5
Laat dat probleem er nou net niet zijn. Standaard zittingen met 3/4" draad passen er perfect in en als je ze goed verpakt zijn ze nog dicht ook.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #6
En indien je problemen hebt met de informatie van de fabrikant, dan zul je bij de leverancier / fabrikant moeten klagen.
Hier is het niet de juiste plek om daarover bezwaar te maken of bekend te maken dat het je niet bevalt.
 

Kasperjan

  • #7
sorry, mijn excuses, ik dacht dat dit een klus forum was, maar blijkbaar duurt de winter bij sommige forum leden iets te lang. Daar zijn pilletjes voor heren.
Een fijn weekend!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu